Ποιοί είμαστε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


Το πρώτο γραφείο μας άνοιξε τις πόρτες του το 1987 στη Χίο. Ακολούθησαν τα γραφεία της Μυτιλήνης, της Σάμου και της Κω. Οι δραστηριότητες μας αφορούν τις ασφαλιστικές διαμεσολαβήσεις και περιλαμβάνουν όλους τους κλάδους ασφαλίσεων καθώς παρέχονται πλήθος ασφαλιστικών προϊόντων τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις. Σήμερα η msROTA αποτελεί μια απ’ τις μεγαλύτερες εταιρίες στο Αιγαίο με αντικείμενο τις ασφάλειες.  Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την GENERALI HELLAS A.A.E. από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας. Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε στα νησιά μας μια εταιρία με ιστορία 130 ετών. Υπηρετούμε με συνέπεια και σεβασμό μια απ΄ τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

 

 

 

 

Στοιχεία της εταιρείας μας

Επωνυμία:

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ι.-ΣΑΡΡΗ Α.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ &ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ε.Ε.

Έδρα/Διεύθυνση:

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 21-23 ΚΑΙ ΦΑΒΙΕΡΟΥ Τ.Κ.: 82100  ΧΙΟΣ

ΑΦΜ:

800911590

ΔΟΥ:

ΧΙΟΥ

ΓΕΜΗ:

144743359000

Εποπτική Αρχή:

Τράπεζα της Ελλάδος

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Το όραμα μας στην msROTA είναι η φιλική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του ανθρώπου που θα απευθυνθεί σε μας. Μαζί αναλύουμε τις ανάγκες σας και σχεδιάζουμε τα προγράμματα που ταιριάζουν σε σας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και εχεμύθειας σε όλες μας τις συνεργασίες. Εμείς και οι συνεργάτες μας λειτουργούμε με ταχύτητα και συνέπεια στην επίλυση δύσκολων καταστάσεων, πάντα με άμεση επικοινωνία με την GENERALI HELLAS.

Επιδιώκουμε την συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας τόσο στα νέα προγράμματα όσο και στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν αποτελεσματικότερα τις δικές σας απαιτήσεις.

 

Στην msROTA πιστεύουμε τα εξής:

«Τίποτα πιο επικίνδυνο από το αυτονόητο»

και

«Το δύσκολο είναι εφικτό, το αδύνατο θέλει λίγο χρόνο παραπάνω»

 

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ


 

 

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΑΣ


Ο αστρολάβος είναι ένα ιστορικό αστρονομικό όργανο το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ναυτικοί και οι αστρονόμοι για την ναυσιπλοΐα και την παρατήρηση του Ήλιου και των αστεριών από τον 3ο αιώνα π.Χ. Ήταν εργαλείο επίλυσης προβλημάτων. Όπως και σε έναν υπολογιστή, λάμβανε δεδομένα ώστε να μπορεί κατόπιν να δώσει δεδομένα.

ROTA : Η δική μας γραμμή πλεύσης, μια ξεχωριστή πορεία που αποτελεί στάση ζωής και μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε υιοθετώντας νέες αντιλήψεις.

Σύνδεση